ÎNAPOI LA BLOG

Beneficiile psihologice ale unei schimbări de look


Incredibil.. îmi place la nebunie..parcă nu sunt eu.. am atât de multă încredere în mine acum..omg..wooow” – sunt doar câteva expresii pe care le aud din ce în ce mai des de la clientele salonului.

 

Beneficiile psihologice ale unei schimbări de look există cu adevărat și sunt multiple.

 

Dar atenție, pentru că ai nevoie de curaj ca să primești noul și să renunți la ce e vechi, și să ințelegi că o să renunți la ceva ce ai pentru ceva ce ți-ai dori, dar nu ești sigură că se poate.

 

Hmmmm…..este atât de greu să te gândești la asta fără să devii anxios.

 

Experiențele persoanelor apropiate influențează modul în care ne raportăm la tot ceea ce se petrece într-un salon.

 

Când cea mai bună prietenă a ta a încercat să experimenteze ceva nou, experiență care s-a dovedit a fi un total fiasco pentru că după cele 7 ore de “așteptări” se alege cu un blond galben pui – rezultat care e departe de ce a văzut în pozele de pe Pinterest salvate in folderul “Platinium blond” sau de “Balayage 2018”, iar pe lângă toate astea, experiența s-a dovedit a fi și costisitoare, apare întrebarea: “Eu de ce aș risca să încerc ceva nou?”

 

Iar când o altă prietenă, îți povestește despre cum și-a dorit  un soft balayage cu un long bob  și s-a ales  cu un “pierdut la spate” și brunetă, te întrebi dacă chiar se merită.

Urmează-ți dorințele, nu fricile!

Consider că DA: schimbările de look se merită, iar experiențele neplăcute ale prietenelor tale nu ar trebui să te oprească să spui DA dorinței tale de a merge mai departe către o schimbare de look.

 

Iată ce poți face: nu te opri la primul salon care-ți iese-n cale, caută pe rețelele de socializare, pe Google, bloguri, recenzii, postări before & after în orașul tău, chiar și în afara orașului tău, oriunde este nevoie pentru a beneficia de transformarea dorită. Cere și ți se va da! Așa și este.

 

Și când într-un final ai dat de hairstylist-ul visurilor tale, și esti pregatită să renunți la lungimea părului tău, la culoarea părului tău, la o parte din tine, felicitari – ai reușit, chintă roială, boooommmm… cu noul tău look,  reprezentat de un balayage, breton gen Brigitte Bargot și shag cut cu lived-in waves, pășești încrezătoare spre o imagine de sine complet nouă.

 

Gândul la “ce bine iți stă, să-ți fie de bine, felicitări, nice hair, messy hair don’t care” te va determina, cu fiecare ocazie să cauți lumina cea mai bună pentru un selfie de admirat.

Găsește-ți Hairstylist-ul potrivit

O schimbare de look necesită un amalgam de curaj, transparență, comunicare, empatie, înțelegere și timp de ambele tabere – tu și hairstylist-ul tău.

 

Comunică foarte mult cu hairstylist-ul tău și stabilește două, chiar trei consultații înaintea schimbării de look, pentru că doar împreună puteți decide ce e mai bine pentru părul tău după cum este și proverbul: “De șapte ori măsoară, și o dată taie”.

 

De asemenea, alegerea culorilor de păr este foarte importantă. Nu accepta ceva ce nu te reprezintă doar pentru că se poartă, deoarece prima schimbare vine din interior, iar pentru asta este necesar să te pregătești înțelegând tot procesul transformării tale.

 

 

Cu pasiune!

 

 

 

 

Facebook

Contact

0734 021 985