ÎNAPOI LA BLOG

Hair Spa


 

 

Hair SPA înseamnă mai mult decât un răsfăț, iar îngrijirea părului nu ar trebui să fie opțională, îngrădită de timp și dispoziție. Nici produsele nu se aleg la întâmplare.

Deseori sunt întrebat de clientele mele cum ar trebui să își îngrijească părul corect, ce au de făcut pentru a păstra strălucirea pe care o obțin la salon. Fiecăreia, îi răspund personalizat, în funcție de tipul de păr și nevoile acestuia. Nu există produs universal valabil, dar cel mai important lucru pe care îl recomand: când vine vorba despre îngrijirea părului, renunțați la experimente sau la „merge și așa”

Cât timp folosiți acele produse necesare părului vostru, veți avea look-ul dorit, iar asta înseamnă, deseori, un tratament mindful, unul în care dedicați câteva minute exclusiv procesului de îngrjire. Spun mindful pentru că începând cu masarea scalpului atunci când spălați părul și terminând cu tratamentele utilizate, întreg procesul poate fi unul foarte relaxant, precum momentele petrecute la un SPA. Parcurgerea acestor proceduri poate fi răsfățul de care aveți nevoie, iar pentru păr, un shot de energie.

Desigur, vizitele la salon nu pot fi înlocuite datorită tehnicilor pe care specialiștii le cunosc în îngrijirea părului, dar și produselor profesionale. Asta nu înseamnă că nu puteți avea și acasă produse de calitate!

 

Recomand întotdeauna șampoanele delicate, care oferă beneficiile necesare tipului de păr. Șampoanele din comerț sunt de slabă calitate și, deseori, aduc daune podoabei capilare. Cele din farmacii nu sunt nici ele profesionale, deși se pot adresa anumitor probleme ale părului sau scalpului. Investițiile în produsele profesionale sunt necesare pentru a avea un păr sănătos, rezistent, strălucitor și pentru a-i prelungi culoarea. Costurile se justifică atât prin rezultatele obținute, cât și pentru durata în care folosim produsul respectiv. Podusele de calitate nu necesită un consum în cantități mari, ele fiind eficiente cu un dozaj redus.

 

Nu în ultimul rând, recomand tratamentele și măștile pentru păr. Fiind mereu expus condițiilor meteo care pot varia de la ploaie, vânt, zăpadă sau soare puternic, părul este agresat în fiecare zi. Dacă pentru ten se folosesc produse de îngrijire și remediere a daunelor produse de acești factori agresori, la fel trebuie procedat cu părul. Nu evitați acești pași în îngrijire, apelați cu încredere, de cel puțin două ori pe săptămână la măști și folosiți uleiuri nutritive.

 

Hair SPA trebuie să facă parte din rutină și să fie văzut ca un ritual absolut necesar pentru păr, fiind și un răsfăț binemeritat.

Pentru sfaturi și tratamente personalizate, vă aștept la Rock this hair!

Cu pasiune!

Facebook

Contact

0734 021 985