ÎNAPOI LA BLOG

Summer hair color


Get THE summer hair

 

La ieșirea din iarnă părul este de regulă fragilizat, tern, lipsit de strălucire. Nu e chiar ce îți dorești pentru vara aceasta, nu? Părul trebuie recondiționat și revitalizat, are nevoie de …o gură de aer proaspăt după ce s-a luptat cu temperaturile scăzute.

Eu recomand întotdeauna un refresh dat podoabei capilare. O altă personalitate, mai jucăușă, mai adaptată sezonului cald, mai îndrăzneață. Pe scurt, get THE summer hair.

Când vorbesc despre summer hair mă refer la tratamentele potrivite, dar și la culoare. Culoarea este cel mai mare atu al părului, iar vara, recomand o culoare radioasă, care permite soarelui să treacă prin păr reflectând lumina.

Nu există o culoare standard, unică, ci fiecare combinație de nuanțe se adaptează tenului, look-ului și personalității părului. Vara, poate fi un blond beige, în lumină poate avea reflexii arămii, iar la lumină puternică poate părea blond auriu.

Jocul dintre lumină și nuanțe creează un aspect cameleonic și plin de viață. Numesc culoarea aceasta summer hair pentru că este o culoare neutră și transparentă cu nuanțe de trecere precum valurile, alternând de la beige chocolate până la ice blue sau grey lilac și vopsită în mai multe sesiuni. Este importantă tehnica de lucru, iar pentru un rezultat spectaculos, părul trebuie abordat ca o operă de artă: muncă, fantezie, creativitate… fără grabă.

Tehnica de lucru                                                                                                                                                            

Tehnica mea se abate de la stilul clasic de balayage, în primul rând pentru că îmi place să creez păstrând și părul la culoarea naturală, dar în același timp să deschid culoarea cât mai mult. Lucrez pe secțiuni mici, transparente, iar decolorarea o aplic segmentat, doar pe anumite secțiuni. La final utilizez grey lilac și beige pastel pentru a nuanța șuvițele.

Rezultatul este un look vibrant, un haute couture summer hair                                                                                                                            

Cu pasiune!

 

Facebook

Contact

0734 021 985