Facebook

Contact

0728 889 909

PĂRUL CA O
ATITUDINE

Clienții te vor ierta dacă ai tuns greșit, dar nu te vor ierta dacă nu ai tuns din inimă, cu pasiune.


CE ESTE O SCHIMBARE DE LOOK?

Atât la doamne, cât și la domni, individualizarea stilului ocupă un aspect important, iar o schimbare de look nu înseamnă ceva dramatic, opus și dus la extrem.Despre
Rock this Hair

Aurelian Rash - Fondator Rock this Hair

Sunt Aurelian (Rash), iar in cariera mea de hair stylist de peste 18 ani, am pus mereu accentul pe perfecționare, pe formarea continuă și contactul cu cele mai noi trenduri. Nu cred în banal când vine vorba despre podoaba capilară ci în descoperirea acelei înfățișări capabile să atragă cu sine o nouă atitudine, una încrezătoare, în care persoana explorează o nouă dimensiune a încrederii în sine.

Cele mai importante cursuri pe care le-am urmat până în prezent sunt:

- Academia Loreal-professionnel (2004-2007)

- Academia Framesi Italia specializare colorist (2010-2013)

- Academia Schwarzkopf professional - specializare colorist (2017 – prezent)

- MOB (Master of balayage) – „California Blonde” babylights, backcombing + dimensional balayage, Frankfurt Germania (Mai 2019)

- Master of Balayage Ambassador - prezent

De-alungul timpului am fost implicat în proiecte de televiziune: Frumusețe pe muchie de cuțit sau am lucrat pentru seriale: Regina, State de Romania, Îngerașii sau Inimă de țigan. Astfel, am colaborat cu vedete precum Andi Moisescu, Gheorghe Dinică, Virginia Rogin, Mihai Călin, Simona Pope, Mihai Petre, Denis Ștefan sau Pavel Bartoș.

Totodată, am colaborat cu reviste de beauty pentru realizarea diverselor pictoriale, dar m-am implicat și în proiecte independente pentru că, după cum știm, munca în salon ne ocupă foarte mult timp, mai ales dacă ne dorim să facem totul la standarde cât mai înalte.


Salonul Rock this Hair

Este un spațiu de bun gust, simplu, special creat pentru a oferi o ambianță deosebită, relaxantă și plină de confort celor care ne trec pragul. Este un loc al poveștilor și relațiilor, un loc intim care induce starea de zen, cu decorațiuni ce seamănă mai degrabă a casă.

De fapt asta este dorința noastră - clientul să se simtă ca la el acasă, iar spațiul să nu fie încărcat cu produse, materiale promoționale, postere, bannere sau ce mai găsim în alte saloane. Pentru mine și echipa mea primează confortul emoțional al clientului și relaxarea lui.

Salonul nostru reprezintă un VIP room pentru clienții noștri.


CARIERE

Alătură-te celei mai bune echipe de Hair Styling din România. Dacă iubești părul ca și noi, ești inventiv, plin de energie și îți dorești să înveți coloristică la cel mai înalt nivel, locul tău este alături de noi! Suntem nerăbdători să ne cunoaștem! Vârsta minimă 18 ani.


Contactează-ne

APARIȚII MEDIALibertatea.ro - Pavel Bartoș se tunde la același hairstilist de 10 ani

Pavel Bartoș îi e fidel nu doar nevestei, ci și hairstylistului! Simpaticul prezentator de la "Vocea României" și "Românii au talent" își lasă părul pe mâna lui Rash de mulți ani și îi iartă acestuia micile... scăpări de foarfece.CITEȘTE ARTICOLUL PE LIBERTATEA.RO

Beaumonde.ro - Interviu cu hairstilistul Aurelian Rash

Aurelian Rash este unul dintre cei mai cunoscuți hairstiliști din București; este fondatorul salonului Rock this Hair și consideră că părul este cel mai de preț accesoriu al oricărei persoane. Din rândurile următoare poți descoperi și alte informații interesante despre el!

Ești hairstilistul lui Pavel Bartoș. Cum e Pavel atunci când nu apare la TV?CITEȘTE ARTICOLUL PE BEAUMONDE.RO

LikeUs.ro - Parul, o piesa dintr-un tablou. De vorba cu Aurelian Rash, colorist.

Intalnirea cu el este o adevarata experienta de stil si pricepere. Aurelian Rash este colorist si hair stylist, practic joaca rolul magicianului care poate sa-ti dea fix culoarea pe care ti-o doresti la par. A lucrat pentru o multime de persoane publice, a fost implicat in proiecte de televiziune si a reusit in timp sa dezvolte o adevarata pasiune pentru culori si felul in care ar trebui sa le purtam. Aurelian ne-a vorbit despre proiectele in care a fost implicat pana acum, dar si despre cum arata intalnirile lui cu clientii care-si doresc o anumita culoare la par.CITEȘTE ARTICOLUL LIKEUS.RO

Perfecte.ro - Aurelian Rash, hair stylist: „Nu există trenduri în vopsirea părului”

Aurelian Rash e hair stylistul care le face pe femei să se simtă încrezătoare în forțele lor. Nu crede în trenduri în aranjarea și vopsirea părului și consideră că azi se poartă ceea ce te reprezintă pe tine, nu ceea ce vezi la cei din jur. Aflați mai multe despre Aurelian în interviul pe care l-a acordat perfecte.ro.CITEȘTE ARTICOLUL PE PERFECTE.RO

Perfecte.ro - Aurelian Rash spulberă unele dintre cele mai cunoscute mituri despre îngrijirea părului

„Câte bordeie, atâtea obiceie”, sună o expresie din popor devenită celebră. Dar când vine vorba de îngrijirea părului, fiecare are o idee, preluată de cine știe unde, pe care o consideră literă de lege. Hair stylistul Aurelian Rash a analizat pentru Perfecte.ro câteva mituri despre îngrijirea părului.CITEȘTE ARTICOLUL PE PERFECTE.RO